Goede doelen

Stichting Miles of Pleasure heeft als doel gelden op te halen voor kleinschalige en bij voorkeur aan onze regio verbonden goede doelen en fondsen die zich inzetten voor kinderen of ouderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Het bestuur van de Stichting zet zich volledig belangeloos in voor dit doel en de stichting kan bouwen op twee goede doelen adviseurs, Patricia Groenewoud van Stichting Bijdrage Tot Meer Geluk en Welzijn en Erna van Kessel van Vincentiusvereniging Vught. 

Het afgelopen jaar hebben wij de volgende projecten mogelijk gemaakt:

Bekijk hier het jaarverslag over 2018

Verdere proiecten zijn:

Vincentius Hulppakketten Vught: Voedselpakketten voor inwoners uit Vught en Cromvoirt, die net boven de voedselbanknorm zitten. 

De Sinterklaasactie: de Sint is er voor ieder kind, maar toch gaat dit in de praktijk niet helemaal op. Wij helpen deze stichting en de Sint door in ruim 140 familiezakken waardebonnen te stoppen van o.a. Bart Smit.

Stichting Leergeld Vught: Wij hebben dit jaar de abbonementenactie verzorgd, voor ieder kind een abonnement op een blad (Oki, Taptoe, Bobbo en Nat. Geografie) en daarnaast hebben we de schoolreizen voor de aangesloten kinderen mogelijk gemaakt.

Eet met je Hart Vught: Kwetsbare mensen in Vught verbinden. Dat is de missie.

Stichting voor de Verandering: Theaterwerkplaats Novalis in Vught is meer dan theater alleen. Specifieke kwaliteiten en talenten komen op een natuurlijke wijze boven drijven, waardoor er sprake is van talentontwikkeling. Persoonlijke aandacht de basis van deze vernieuwende kijk op dagbesteding.

Stichting Dream4Kids: Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een traumatische ervaring achter de rug hebben. Wij maken mede deze dromen in Vught mogelijk.

De Rode Rik, ontmoetingsruimte in de Baarzen te Vught: In vijf jaar tijd is de Rode Rik uitgegroeid tot een écht Huis van de Wijk. Wij dragen het hele jaar door bij voor de warme lunch op dinsdag voor bewoners en buurtgenoten.

Wij steunden de afgelopen jaren oa. ook nog deze doelen:
Stichting Vrienden van Cello:
- een Motomed voor bewoners
- Het evenement ‘Klassiek Raakt’ in Huize Bergen

Stichting Heijmstichting: Het doel is de zorg voor ouderen in de Gemeente Vught.

Stichting Vught Overbrugt: Het ondersteunen van organisaties zonder winstoogmerk, ten behoeve van een project gericht op de jeugd in Vught.